Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

DM.pdf

Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. ((εφεξής ονομάζεται "Εταιρεία Ιντερ") είναι κοινή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την Taiwan ACHEM Technology Corporation και την FSPG HI-TECH Co., Ltd. το 1991.Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν κυρίως ταινία συσκευασίας BOPP, ταινία γραφείου, διπλής όψης ταινία, ταινία χαρτιού kraft, ταινία χαρτιού αλουμινίου, ταινία ύφασμα, ταινία μάσκα, κολλήματα λατέξ και άλλες ειδικές ταινίες με το ενιαίο εμπορικό σήμα "WONDER".

 

Η εταιρεία Inder εφαρμόζει την τέλεια σύγχρονη στρατηγική διαχείρισης επιχειρήσεων, έχοντας μια ομάδα διοικητικού και τεχνικού προσωπικού υψηλού επιπέδου,εισαγωγή και υιοθέτηση προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και διοικητικής έννοιαςΗ εταιρεία Inder είναι πάντοτε ηγέτης στον τομέα των συγκολλητικών προϊόντων λόγω της σταθερότητας της ποιότητας των προϊόντων.Πέρασε την πιστοποίηση ποιότητας ISO9002 που εγκρίθηκε από την American Barbieri Quality Registrars Inc το 1999, και η έκδοση ενημερώθηκε τον Φεβρουάριο του 2002.4 τα προϊόντα της πέρασαν την επιθεώρηση του American UL Standard το 2000 και πέρασε την πιστοποίηση περιβάλλοντος ISO14001 τον Απρίλιο του 2005.Το δίκτυο εσωτερικής εμπορίας καλύπτει περισσότερες από 10 πόλεις., όπως Guangzhou, Shenzhen, Fuzhou, Xiamen, Hangzhou, Shanghai, κλπ., Για να ικανοποιήσει τους εγχώριους χρήστες.Αμερική, Ιαπωνίας, Ασίας και Αφρικής.

 

Ως ηγετική επιχείρηση της βιομηχανίας ταινιών, η εταιρεία Inder βασίζει τις αρχές διαχείρισης της στην "παροχή της καλύτερης υπηρεσίας,Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες την πιο εύλογη τιμή και την καλύτερη ποιότητα" και βασίζεται στην αρχή της "Επισημάνοντας την σταθερή ανάπτυξη των ταλέντων και τη διαρκή διαχείριση"Η εταιρεία Inder σχεδιάζει να επεκταθεί στην μεγαλύτερη βάση παραγωγής σε προϊόντα σε σειρά σε βάση νερού και να κάνει το No.1 μάρκα στην αγορά αυτοκόλλητων ταινιών στην Κίνα.

 

Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

1991 Ιδρύθηκε η Foshan Inder. Η εταιρεία είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Taiwan Achem Technology Corp. (62,3%) και της China Foshan Plastic Group Co., Ltd. (37,7%).

 

1994 Μετακινήθηκε το εργοστάσιο στην τρέχουσα τοποθεσία με συνολική έκταση 48.000 τετραγωνικών μέτρων, το συνολικό εγγεγραμμένο κεφάλαιο αυξήθηκε σε 14,12 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

 

1999 Αποκτηθεί πιστοποίηση ποιότητας ISO9002.

 

2000 Εγκαταστάθηκε εγχώρια εργοστάσιο ελαστικών ακρυλικών, χωρητικότητας 8.000 τόνων κόλλας λατέξ ανά μήνα.
 
2002 Αναβαθμισμένο ISO9002 σε ISO 9001:2000.
 
2003 Απονεμήθηκε το βραβείο "Γνωστό εμπορικό σήμα της Κίνας του Guangdong" από την κυβέρνηση του Guangdong.
 
2004 Εγκρίθηκε ως "Εταιρεία Νέων και Ανώτερης Τεχνολογίας" από την κυβέρνηση του Guangdong.
 
Το 2005 έλαβε την πιστοποίηση ISO14001 για το περιβάλλον και επικύρωσε το πιστοποιητικό ΑΕΟ από το τελωνείο της Κίνας.
Το 2017 ο ετήσιος κύκλος εργασιών ξεπερνά τα 55 εκατ. δολάρια ΗΠΑ.
 
Το 2019 κέρδισε τον τίτλο της "Καλύτερης Επιχειρήσεως στην υποδιαίρεση Βιομηχανίας"
 

Το 2021 κέρδισε για άλλη μια φορά τον τίτλο "Επιχείρηση Υψηλής Τεχνολογίας"

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Κατάπληξη

Αριθμός Υπαλλήλων : 215~215

Ετήσιες πωλήσεις : 17,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1991

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις