Bericht versturen
Thuis

Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

DM.pdf

China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. (hierna “Inder Company” genoemd) is een joint venture opgericht door Taiwan ACHEM Technology Corporation en FSPG HI-TECH Co., Ltd. in 1991.Tot de producten behoren voornamelijk BOPP-verpakkingsband, papierband, dubbelzijdig band, kraftpapierband, aluminiumfolieband, doekband, maskerband, latexlijm en andere speciale banden met hun unieke handelsmerk "WONDER".

 

Inder Company zet een perfecte moderne bedrijfsmanagementstrategie in de praktijk, met een groep administratief en technisch personeel met een hoog niveau,invoer en invoering van geavanceerde productieapparatuur en administratief conceptInder Company is altijd de leider op het gebied van lijmproducten vanwege de stabiliteit van de kwaliteit van de producten.Het heeft de ISO9002 kwaliteitsauthenticatie doorstaan die in 1999 door American Barbieri Quality Registrars Inc. werd goedgekeurd., en de versie werd bijgewerkt in februari 2002.4 items van haar producten slaagden ook in 2000 in de inspectie van de Amerikaanse UL-standaard en in april 2005 slaagde het in de ISO14001 milieuauthenticatie.Het binnenlandse verkoopnetwerk bestrijkt meer dan 10 steden., zoals Guangzhou, Shenzhen, Fuzhou, Xiamen, Hangzhou, Shanghai, enz., Om de binnenlandse gebruikers te bevredigen.Amerika, Japan, Azië en Afrika.

 

Als toonaangevende onderneming in de bandenindustrie baseert Inder Company haar managementprincipes op "het leveren van de beste service,Het is de bedoeling van de onderneming om de klanten de meest redelijke prijs en de beste kwaliteit te bieden en is gebaseerd op het principe van "De nadruk leggen op het voortdurend ontwikkelen van talent en het in eeuwigheid beheren"In de komende drie tot vijf jaar is Inder Company van plan uit te breiden tot de grootste productiebasis voor watergebaseerde lijmproducten en de No.1 merk op de markt van lijmbanden in China.

 

China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

1991 Foshan Inder werd opgericht. Het bedrijf is een joint venture tussen Taiwan Achem Technology Corp. (62,3%) en China Foshan Plastic Group Co., Ltd. (37,7%).

 

1994 Fabriek verplaatst naar de huidige locatie met een totale oppervlakte van 48.000 vierkante meter, het totale geregistreerde kapitaal is verhoogd tot US$ 14,12 miljoen.

 

1999 Verworven ISO9002 kwaliteitscertificering.

 

2000 Installeerde een eigen emulsieacryllijmfabriek met een capaciteit van 8.000 ton latexlijm per maand.
 
2002 ISO9002 naar ISO 9001 geüpgraded:2000.
 
2003 Toegekend prijs “Famous Brand of Guangdong China” door Guangdong regering.
 
2004 Geratificeerd als “New & High Technology Company” door de regering van Guangdong.
 
2005 Verworven ISO14001 milieucertificering en geratificeerd ¥AEO ¥ certificaat door China Custom.
De omzet in 2017 bedraagt meer dan US$ 55 miljoen.
 
2019 Wint de titel "Leading Enterprise in the subdivision Industry"
 

2021 Wint wederom de titel "High-Tech Enterprise"

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : Wonder

Aantal werknemers : 215~215

Jaarlijkse omzet : 17,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 1991

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Certificaten China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Certificaten China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Certificaten China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Certificaten China Foshan Inder Adhesive Product Co., Ltd. Certificaten